:

Rengasliikkeet

Rengasliike · rengasliikkeet · rengasliikkeitä · Salo

Hakuehdolla rengasliikkeet löytyi yhteensä 11 yritystä.

Astrum Auto Oy - Salo SALO

Autoliike, rengasliike, autohuoltoa, vaihtoautoja, veneiden myyntiä

Astrum Auto Oy on yksityinen suomalainen täyden palvelun autoliike. Astrum Autolla on toimipisteet Salossa, Forssassa ja Helsingissä. Astrum Auto toimittaa asiakkailleen vuosittain n. 2000 autoa. Vahvat merkit, jatkuvasti kehittyvä mallisto, laadukas huolto- ja varaosatoiminta sekä asiakas- tyytyväisyyden varmistaminen ovat antaneet meille vankan aseman oman alueemme autokauppiaana.

Sijaintikunta:Salo
 

Suomen Euromaster Oy - Euromaster Salo SALO

Kauppakamarin jäsen

Rengasliike

Euromaster tarjoaa laajan valikoiman renkaita henkilö- ja pakettiautoihin, katumaastureihin ja maastureihin, kuorma-autoihin, työ- ja teollisuuskoneisiin sekä maatalouden koneisiin ja laitteisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös teräs- ja erikoisvanteet. Palveluitamme ovat mm. asennukset, tasapainotukset, korjaukset, renkaiden säilytys ja kevyen kaluston ohjauskulmien säätö.

Sijaintikunta:Salo
 
 

Heimo Ketola Rengasliike PERTTELI

Rengasliike

Monipuolinen ja palveleva rengas- ja vanneliike! Asiantunteva myynti- sekä asennuspalvelu henkilö-, paketti- ja maastoautoille sekä traktoreihin ja muihin maatalouskoneisiin. Toimitamme tuotteitamme myös valtakunnallisesti! Löydät lisätietoa meistä sekä palveluistamme kotisivuiltamme, tervetuloa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Salosta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Salon Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus